Tilbake til hovedsiden Våre tjenester Til netthandel veien til Magiverden og Magi Låven Mine referanser Oversikt mine medier Ris - Ros
Slik kan du få tak i meg Gode nettsteder Mail til Webmaster Til englekortene.

 SOMMEREN  OG HØSTEN 2013

  •  MARRY-ANN GIMRE OG TORE ANDRE EKERHOVD
  • BJØRN MOSEBY

 

Marry-Ann Gimre-Torgersen og Tore Andre Ekerhovd:

Kjent fra Tv Norges, Jakten på den 6 Sans. Nå holder disse to jordnære, humoristiske og glade menneskene kurset: 

INTUISJON I HVERDAGEN.

Tid: 30 august til 1 september . 30 august kl. 19.00 - 1 september kl.12.00.

 Pris kr 1950,- inkl. kost. Påmelding innen 1 August.  Gratis overnatting til de 10 første!

Kursets innhold: 6 sans oppgaver, energiøvelser, sansesymfoni, meditasjon, sosial samling.

Tør du leve ditt liv ? Det kan du gjøre om du lærer deg å bruke din intuisjon i hverdagen. I løpet av helgen vil du gå på skattejakt i deg selv, styrke din egen selvtillit og forhåpentligvis bli forelsket i livet. Du vil høre om magisk tenkning og bli med på spennende oppgaver og nye utfordringer. I løpet av helgen vil alle kursdeltakere få en healing og en kort reading. 

Lørdagskvelden blir det sosial samling med god prat og god mat. 

Velkommen til en magisk helg på MaGi-Låven. 

 

BJØRN MOSEBY:  FOREDRAG / SEMINAR OM LIVET

Bjørn Moseby  -  Kommer tilbake høsten 2013 på Magi-Låven ( I Lindesnes kommune).
Tid:  Høsten  dato enda ikke fastsatt  ca kl 18.00 til ca 22.00
Pris kun kr 600,-.

Benytt denne unike sjansen til å delta på en kveld med Bjørn Moseby. Kvelden med Bjørn kan gi DEG inspirasjon til å komme i kontakt med det fantastiske mennesket DU er. Bjørn er en utrolig jordnær person som sprer sitt viktige budskap med mye humor og en smittende glede. Som Eckhart Tolle oppfordrer Bjørn oss til å finne ditt sanne jeg i nået ved tilstedeværelse i øyeblikket.

Bjørn har i over 25 år reist i Norge på kryss og tvers for å hjelpe mennesker med å finne harmonien i deres liv. Bjørns meget spesielle evner gjør at en seminar med han vil gi deg en verdifull innsikt i hvordan du kan se og nøste opp mønstre som har satt seg i tanken.

Om du er villig til å se hva som ligger i tanken og hvordan du bruker den, så vil du oppdage at alt starter i fra deg selv.

Ved deltakelse på seminaret vil du få muligheten til en større forståelse av hvordan man selv kan følge tanken tilbake til dens opphav. Oppdagelse av tankemønstrene setter DEG i gang med din utvikling slik at DU selv får styrke til å løse dine problemer. Da kan du endelig begynne å bli uavhengig, og leve livet i mer frihet og i sann glede.

Etter endt foredrag vil hver deltaker få et personlig budskap. Her vil du bli fortalt litt om deg selv og hva du trenger å se, for å kunne oppdage hvordan dine tankemønstre påvirker din hverdag. Bjørn er utrolig flink til å hjelpe deg med å finne deg selv. Det å lete i den ytre verden hjelper deg lite. Heller let inne i seg selv, å finne seg selv er den eneste veien, alt annet er å kopiere andre. Ved en slik oppdagelse vil du kjenne hvordan gleden kommer inn i ditt liv og gir deg mot til å gå videre for å virkelig nyte vårt utrolig vakre liv her.

Tilbakemeldingene fra dem som har deltatt på samlingene med Bjørn, er at det begynner å skje ting med dem. Mange opplever at de får en healing ved bare å være tilstede i energiene som oppstår i gruppen. Noen oppdager sine varme hender og føler at ting bare faller på plass. Andre kjenner tungsinnet forsvinne og derved opplever mer fred og glede i livet.

Velkommen til en magisk kveld på MaGi- låven


 

Med vennlig hilsen
Marry-Ann Gimre-Torgersen