Tilbake til hovedsiden Våre tjenester Oversikt våre kurs Til netthandel Veien til Magiverden og Magi Låven Mine medier Ris - Ros
Slik får du tak i meg Gode nettsteder Mail til Webmaster Til englekortene.

Uttalelse fra Merete Almåsen som har vært til konsultasjon hos meg:

Jeg er helt imponert etter igår. Og jeg husker plutselig mye jeg hadde glemt..... Det var en utrolig fin opplevelse. Kommer ikke over at alt stemte. Og JA, det er så godt å få litt hjelp på veien - jeg er ihvertfall blitt bevisstgjort masse som jeg ikke har satt ord på eller klart å gjøre noe med. Blir spennende å se fremover, men jeg er klar for å jobbe for å bli FRI (jeg føler meg fri når mer og mer av ansvaret ikke føles mitt lenger...) DU KOMMER GJENNOM DET MEN ALDRI OVER DET!!!
Gleder meg allerede til neste reading.

Ja, du er helt fantastisk!!! Jeg er på vei videre, takket være deg! ALLE burde ta seg en tur til deg. Merete Almås (ca 2 uker etter readingen)

Referanser:
Det er kanskje pinlig å reklamere for seg selv, men det går an!

Mars 2010: Ny runde som deltaker i "Jakten på den 6.sans". Jeg kom inn som en overaskelse i program 3. Seerantallet økte fra ca 250.000 til ca 430.000 når jeg kom inn :-)) Nesten dobling av seer-tallet !

10. desember 2009: Marry-Ann på spøkelsesjakt med ordføreren i Farsund. Les artikkel fra Farsund avis lørdag 12. desember:

http://www.favis.no/artikkel.asp?Artid=54905

http://www.favis.no/artikkel.asp?Artid=55063

30. april 2009: Invitert til å holde foredrag på Alternativt forum, Kristiansand om min deltakelse i "Jakten på den 6.sans". Til stor glede for meg var det fullt hus.

Med vennlig hilsen
Marry-Ann Gimre-Torgersen