Tilbake til hovedsiden Oversikt våre kurs Til netthandel Veien til Magiverden og Magi Låven Mine referanser Mine medier Ris - Ros
Slik får du tak i meg Gode nettsteder Mail til Webmaster Til englekortene.

| FASTE AKTIVITETER | READING | HVA ER READING | MEDIUM | HEALING |

 

 

Fast aktiviteter
Lykkekroken er åpen for publikum. Her kan du kikke på våre varer, sette deg ned i vår spirituelle krok, prøve tarotkort, visdomskort, trekke englekort, teste pendelen – eller andre spennende spåredskaper. Lese at blad, kikke i en bok eller bare slå av en prat eller drikke en god kopp nykverna kaffe eller en god kopp varm te er du også hjertelig velkommen til å gjøre

Reading
Dere er velkommen til å sende meg en sms på mobil 90360204 for å bestille en konsultasjon. Jeg trenger å vite din fødselsdag og om du ønsker å komme formiddag eller kveld. Velkommen til en konsultasjon som vil gi deg anledning til å bli bedre kjent med deg selv.
Readingene foregår som privat konsultasjon eller pr telefon. Obs jeg tar aldri oppdrag som medium over telefon. Konsultasjon hjemme hos meg koster NOK 350.- fra ca. 20 - 30 min - NOK 500 - 30 - 45 min. På telefon NOK 500.- ca. 45 min

Hva er reading?
Readingen er et engelsk ord for seanser hor en klarsynt forteller en annen person om dens egenskaper og tankemønstre. Jeg tuner meg inn på energien din her og nå og gir deg en klarsynt veiledning. Informasjonen jeg får kommer i form av ord, setninger, bilder eller symboler. Ved hjelp av dette kan jeg gi deg veiledning om din livsituasjon, problem og litt fremtid. Readingen er hjelp til selvhjelp og kan gi deg inspirasjon til å gripe fatt i problemene du står i. Du kan ikke forvente deg endring i livet om du fortsetter å kjøre i samme spor. Disse sporene er bare avtrykk av mønstre som har satt seg i tanken. Mønstrene er en indre usikkerhet fra tidligere tider. En klarsynt veildning kan hjelpe deg til å se hvordan disse mønstrene påvirker din hverdag og gir deg såkalte uløslige problemer.

Medium
Som medium kommuniserer man eller fungerer som en link mellom åndeverden og deg. Et medium beskriver personen slik at du kan vite hvem som gir informasjon. Om du gjenkjenner beskrivelsen av personen får du et budskap fra linken jeg har til den spirituelle verden. Beskrivelsene kan være informasjon ang personlig egenskap, særtrekk, spesielle hendelser eller dødsårsak.

- Hva er healing?
Jeg vil ikke her forklare så mye hva healing er men forklare hvordan jeg jobber med healing. Der finnes mange forskjellige former for healing og mange beskrivelser på Internett. Jeg velger å legge ut to linker til dere en fra Norsk Healerforbund og en fra Nou. Som jeg synes gir en god beskrivelse på healing. For meg virker healing/fjernhealing slik: Jeg må ”tune” meg inn ved at jeg ”kobler ” meg på din energi samtidig som jeg ber om hjelp fra den universale kraft, åndelig veileder, hjelpere til å overføre energi til deg.

Når jeg utfører healing/fjernhealing, tuner jeg meg inn på deg og på en måte skanner kroppen din. Da kan jeg kjenne om du for eksempel har vondt i høyre ben eller om du har plager i magen eller andre steder. Jeg lokaliserer hvor dine plager eller ubalanser sitter, og ber jeg mine åndelige hjelpere og Gud om å hjelpe meg slik at du kan få det bedre. Når jeg healer overfører jeg energien gjennom kroppen min og til deg. Healing energiene opplever jeg som intelligente kjærlighetsfulle energier som går til deg dit de skal. Jeg opplever ofte å kjenne symptomene på egen kropp og det hender at jeg ser detaljer som kan relateres til symptomene eller til deg. Det kan for eksempel være at hoften din er vond, pga du bruker feil sko. Eller at ubalansen i magen din skyldes at du har problem på jobben. All informasjon jeg får er individuell, så om du har vondt i hoften er det ikke sikkert at det er samme årsak hos en annen. Selv om jeg er sykepleier, trenger jeg ikke medisinske diagnoser og kan/skal heller ikke stille medisinske diagnoser. Min sykepleiefaglige utdannelse og bakgrunn hjelper meg å se hele mennesket både fysisk, psykisk og åndelig. Det er viktig at du bruker healing som et supplement til den offentlige helsetjenesten og at du kontakter legen når det er nødvendig.

Healing / fjernhealing fungerer på både det fysiske, psykiske, emosjonelle og det åndelige plan. Den kan fjerne plager av ulike slag men også hjelpe deg til en bedre forståelse eller innsikt av deg selv. Du kan oppleve en kortvarig forverring av symptomene like etter behandlingen som vil gå over. Du bør da tillate deg selv å ta vare på deg selv og la disse naturlige prosessene få jobbe. De kan være en hjelp for å komme videre i livet. Det beste for deg er at du under healingen er at du slapper av og at TV, radio og telefon er avslått. Under behandlingen kan du ofte kjenne varme, kulde, prikkinger, bevegende energier, se bilder, farger eller komme i kontakt med følelser og minner. Du vil også kunne kjenne en dyp avslappende følelse eller du vil kunne merke at du blir full av energi. Tiden kan variere noe, men tar ca mellom 20 og 40 min. Men du vil kunne kjenne at energien jobber med deg selv om jeg har avsluttet. Etter healingen tilbyr jeg oppfølging. Om jeg utfører fjernhealing ringer du meg på tlf til et avtalt tidspunkt hvor vi snakker sammen og jeg får formidlet til deg hva jeg har fått opp. For tiden tilbyr jeg healing kun som fjernhealing. Siden healing ikke har noen avstands begrensning, gir fjernhealing like bra resultat som direkte healing.

Pris for fjernhealing er kr 300,- inkl tlf. samtale etterpå. Ta kontakt på tlf: 90360204

Med vennlig hilsen
Marry-Ann Gimre-Torgersen